Yritys

Sähköalan työt ovat ammattilaista vaativia, luvanvaraisia töitä. Sähkörenki Ky vastaa sähköasennuksia koskeviin vaatimuksiin monen vuoden kokemuksella, asentajien ammattitaidolla ja jatkuvalla koulutuksella.

Sähkörenki Ky työllistää tällä hetkellä neljä asentajaa: sähkölaitemestarin, jolla on myös tietoliikenne- ja mekantroniikkainsinöörin tutkinto sekä peruspohjana ATK- ja sähköyliasentajatutkinto, teollisuussähköasentajan sekä kaksi talonrakennusalaan erikoistunutta sähköasentajaa. Lisäksi palveluksessamme on sähkövoimatekniikkainsinööri, jonka tehtävänkuvaan kuuluvat sähkölaitteistojen varmennus- ja määräaikaistarkastukset sekä erilaisten sähköistysprojektien valvonta.

Sähkörenki Ky:llä on sähkötarkastuskeskuksen myöntämä S1r-pätevyys sähköalan töihin. Asentajamme ovat suorittaneet S2-pätevyystutkinnon sekä toimistohenkilöstö S3-tutkinnon.

Sähkörenki Ky on myös valtuutettu teleurakointiliike, eli TV-antenni, ATK ja puhelinasennukset ovat toimialaamme. Yrityksellä on Seti Oy:n myöntämä todistus antenni- ja tietoverkkotöiden (luokka AT) pätevyydestä.

Jouko Pylkkäsellä on Henkilö- ja Yritysarviointi Seti Oy:n myöntämä OL-asiantuntijasertifikaatti, joka mahdollistaa toimimisen liityntäverkkoasennusten (tietoliikenne) asiantuntijana ja liityntäverkkotöistä vastaavana henkilönä.

Yrityksemme kouluttaa työntekijöitä aktiivisesti, ja tuemme henkilökunnan ammattitaitoa laajentavaa opiskelua, esimerkiksi tradenomin tutkinto 2007, tietoliikenneinsinöörin tutkinto 2008, mekatroniikkainsinöörin tutkinto 2014 sekä oppisopimusmuunnoskoulutus 2012.

Sähkörenki Ky on Sähkö- ja teleurakoitsijaliiton jäsen

Kuvateksti

Urakoitsija.fi -rekisteristä löytyvät mm. Sähkö- ja teleurakoitsijaliittoon kuuluvat urakoitsijat.Voit myös tarkistaa pätevyyksiä ja etsiä paikkakuntasi urakoitsijoita eri aloilta.

Turvallisuus- ja kemikaaliviraston sivuilta löydät toiminnanharjoittajat ja töidenjohtajat.
Tukes.fi/Urakoitsijat


Tilaajavastuu.fi
-rekisteristä voit tulostaa mm. rekisteriotteen tilaajavastuulain edellyttämistä tiedoista.